Touch of forever

A Touch of Forever - paket

4.7/5

Cena: 81,266.64  Dinara

Detalji o Touch of Forever

Tražite način da poboljšate svoje opšte zdravlje i poboljšate zdravlje vaše kože? Ne tražite dalje od „A Touch of Forever“ paketa iz kompanije Forever Living. Ovo je sveobuhvatan set visokokvalitetnih prirodnih proizvoda za zdravlje, dizajniran da podrži prirodne funkcije vašeg tela i pomogne vam da se osećate najbolje što možete.

U srcu „A Touch of Forever“ paketa je spekat različitih proizvoda za negu i održavanje higijene tela i lica. Naravno, kako zdravlje počinje iznutra, u paketu nismo izostavili i proizvode pored našeg prepoznatljivog, Aloe Vera Gela, ali i drugih suplemenata koji će vam pomoći da se osećate zdravije, svežije i puni elana.

Preparati za mrsavljenje

U celini, „A Touch of Forever“ paket je odličan izbor za sve koji žele da podrže svoje zdravlje i blagostanje na prirodan način. Sa pažljivo napravljenom mešavinom visokokvalitetnih proizvoda koji se fokusiraju na važne aspekte zdravlja, ovaj paket je savršen način da se osećate najbolje što možete. Osim toga, svi proizvodi u ovom paketu su napravljeni sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i ne sadrže veštačke boje, arome, konzervanse ili aditive. To znači da se možete osećati sigurno i pouzdano kada koristite ove proizvode.

Touch of forever
Uticaj aloe vera sokova

Uz „A Touch of Forever“ paket, možete imati poverenje u to da koristite proizvode koji su napravljeni sa ljubavlju i brigom. Forever Living je kompanija koja je posvećena pružanju visokokvalitetnih prirodnih proizvoda za zdravlje i lepotu, i već godinama je u poslu. Naši proizvodi su preporučeni od strane miliona zadovoljnih korisnika širom sveta.

Uz sve ovo, „A Touch of Forever“ paket je savršen način da isprobate neke od najboljih proizvoda kompanije Forever Living po daleko prisutpačnijoj ceni. Svi proizvodi u ovom paketu su napravljeni sa istim visokim standardima kvaliteta i pažnje na detalje kao i naši ostali proizvodi, ali za razliku od kupovine pojedinačnih proizvoda, možete uštedeti novac i dobiti miks proizvoda koji će vas oduševiti.

Sastav paketa

Touch of forever

1 kom. Forever Instant Hand Cleanser (3)

1 kom. Forever Instant Hand Cleanser (3)

1 kom. Forever Bee Propolis (27)

1 kom. Forever Royal Jelly (36)

1 kom. Nature-Min (37)

1 kom. Aloe First (40)

1 kom. Forever Absorbent-C (48)

1 kom. Forever Garlic-Thyme (65)

1 kom. Aloe Ever-Shield Deodorant (67)

1 kom. Forever Freedom (196)

1 kom. Aloe Blossom Herbal Tea (200)

1 kom. Forever Calcium (206)

1 kom. Avocado Face and Body Soap (284)

1 kom. Forever Arctic Sea (376)

1 kom. Forever Daily (439)

1 kom. Forever Therm (463)