immublend kompleks za jacanje imuniteta forever

Forever immublend

4.6/5

Cena: 3.104,72 Dinara

Opis proizvoda Forever Immublend

Forever Immublend je jedinstvena mešavina biljnih sastojaka, vitamina i minerala koji su neophodni za održavanje zdravog imunog sistema. Ova formula sadrži i Beta-glukan, koji je poznat po svojim imunostimulativnim svojstvima, kao i vitamin C i D, koji pomažu u jačanju imunog sistema i smanjuju rizik od različitih infekcija.

Specifikacije i način upotrebe Forever Immublenda

Specifikacije:

  • Pakovanje: 60 tableta

    Sastav: Mešavina: fruktooligosaharidi, laktoferin, pečurka maitake (Grifolia frondosa), pečurka shiitake (Lentinula edodes); dekstrin; dekstroza; L-askorbinska kiselina; cink-glukonat; holekalciferol; zgušnjivači: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza, unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza, natrijum-karboksimetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja: stearinska kiselina, magnezijum-stearat, silicijum-dioksid; emulgator: lecitin soje; regulator kiselosti: natrijum-citrat.

specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

2 tablete dnevno popiti sa dovoljnom količinom vode.

Napomene:

  • Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.
  • Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza
  • Ne preporučuje se osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, trudnicama, dojiljama i deci
  • Čuvati na sobnoj temperatu i van domašaja dece

Sastav suplementa Forever Immublend

Forever Immublend je izvanredan suplement koji predstavlja odgovor na sve veće izazove u očuvanju imunoškog sistema u današnjem stresnom i zahtevnom svetu. Ovaj suplement je proizvod kompanije Forever Living Products, koja je poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima baziranim na prirodnim sastojcima.

Jedan od najmoćnijih sastojaka Forever Immublendu je ekstrakt reishi gljive. Reishi gljiva je poznata u tradicionalnoj kineskoj medicini kao adaptogen, što znači da pomažee telu da se prilagodi stresu i podržava ravnotežu. Ova gljiva ima imunostimulirajuća svojstva i može pomoći vašem telu da se bolje bori protiv infekcija i bolesti.