Aloe Vera sokovi

Da li ste spremni da uvedete jedan od najzdravijih napitaka u svoju redovnu ishranu? Govorimo, naravno, o fantastičnom Aloe Vera soku. Aloe Vera Sok, napravljen od čistog i stabilizovang gela Aloje Vere.

Zbog svojih hranjivih sastojaka i lekovitog dejstva, mnogi često nazivaju ovaj napitak eliksirom mladosti. Probajte i uverite se sami zašto toliko ljudi uvodi svakodnevnu dijetu Aloe Vera sok. Dozvolite nam da Vam pomognemo da uživate u ovom zdravom i pristupačnom Forever Aloe Vera proizvodu

Aloe vera sokovi

Ostvarite 5-30% popusta na sve proizvode!

Najveća online ponuda aloe vera sokova

Preko našeg sajta, na raspolaganju Vam je širok asortiman Aloe Vera sokova. Ovo je najkompletnija lista svih dostupnih Forever sokova koju možete poručiti. Osim što sadrže procesovani gel biljke Aloje Vere, sokovi takođe imaju svoje unikatne ukuse popularnih biljaka. Na raspolaganju su vam:

4.5/5

Cena: 4.664,11 Dinara

4.7/5

Cena: 4.664,11 Dinara

4.3/5

Cena: 4.664,11 Dinara

4.5/5

Cena: 4.664,11 Dinara

4.7/5

Cena: 18.660,68 Dinara

4.7/5

Cena: 12.176,80 Dinara

4.3/5

Cena: 6.367,06 Dinara

Čist Aloje Vera Gel

Cena: 4,440 Dinara

Kome je namenjen Aloja Vera sok?

Aloe Vera sok namenjen je svima koji žele da poboljšaju način života. Nije tajna da je čudotvorna biljka, Aloja Vera, priznata u svetu kao lekovita biljka.

Već vekovima, ova biljka se koristi kao lekoviti suplement za jačanje i čišćenje organizma kako kod odraslih tako i kod dece. Ako vam je cilj da imate zdravije i jači imuni sistem, onda je Aloe Vera sok savršen napitak za vas.

Kome je namenjen aloe vera sok
Uticaj aloe vera sokova

Aloe vera sok kao lek

Glavni benefit Aloe Vera sokova je njihov efekat antioksidansa. Antioksidansi imaju moć da ubiju slobodno radikale u vašem organizmu i na taj način spreče stvaranje bolesti, ubrzavanje starenja i uništavanje zdravih ćelija. Aloe Vera sokovi sastavljeni su od pažljivo procesovanih čestiva gela. Osim gela, sokovi takođe sadrže vitamin C dobijen iz biljke papaja.

Hranjivi sastojci Aloje vera soka

Aloe Vera sok u sebi sadrži više od 250 hranjivih materija. U nastvaku možete pogledati samo jedan deo vitamina, minerala i ostalih hranjivih materija koji se mogu naći u ovim napicima.

Vitamini: A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E

Minerali: Gvožđe, Magnezijum, Fosfor, Natrijum, Cink...

Enzimi: Amilaza, Lipaza, Proteaza, Celulaza...

Forever living aloe vera gel

Šećeri: Glukoza, Acemanan, Fruktoza...

Amino-kiseline: Izoleucin, Leucin, Lizin, Treonin, Valin, Metionin, Cistein...

Prirodni hormoni: Auksin i Giberelin.

Dejstva soka

Unosom antioksidanasa kroz Aloe Vera sokove poboljšavamo funkcionalnost probavnog sistema. Takođe, gel koji se nalazi Aloe Vera Soku ima i antibakterijsku, analgetsku, antigljivičnu i antivirusna svojstva.

Drugim rečima, kako pijete Aloe Vera Sok, primetićete da vam se organizam pročišćava kao i dodatnu energiju kod svakodnevnih aktivnosti. 

Iako je antioksidans primarna pogodnost, vitamini i minerali mogu da pomognu i kod umanjivanja bolova.

Aloe vera gel mango
Kako piti aloe vera sok

Kako piti aloja vera sok?

Ako se pitate “Kako piti Aloe Veru?” na pravom ste mestu. Prema savetima stručnjaka, preporučeno je da su Aloe Vera sok uzima, najviše, tri puta dnevno u dozama (ne većim) od 25ml.

Nakon otvaranja, Aloe Vera sok treba čuvati u frižideru i upotrebiti ga u roku od mesec dana (najviše). Pošto Aloe Vera sokovi ne sadrže konzervans, nije moguće čuvati napitke duže od mesec dana.

Cena aloe vera sokova

Cene Aloe Vera Sokova, kao i drugih Forever proizvoda, su formulisane na osnovu kvalitete, tehnologijom proizvodnje, sastojcima i ostalim faktorima. Cene su takođe oblikovane da budu prihvatljive za svačiji džep. U našu ponudu su uključeni renomirani proizvodi različitih sastava i militraže.

Forever proizvod aloe vera gel
Aloe vera iskustva

Iskustva sa aloja vera sokom

U velikoj većini, korisnici Aloe Vera sokova i ostalih Forever proizvoda su veoma zadovoljni. Aloe Vera se koristi kao lekovita biljka već vekovima. Međutim, tek pre nekoliko decenija je tehnologija dovoljno usavršena da se biljka može koristiti u proizvodima. Gotovo svi korisnici Aloe Vera proizvoda tvrde da su primetili poboljšanja već nakon nekoliko meseci od kada su uveli sok od aloje u svoju dijetu.

Kako da poručiš svoje Forever proizvode?

Da biste poručili neke od naših Forever proizvoda, pratite sledeće korake:

Korak

Pronađete na strani sa proizvoda i kliknete na link za poručivanje.

Korak

Bićete preusmereni na novu stranicu za poručivanje gde će Vaš proizvod već biti spreman za porudžbinu.

Korak

Na ovoj stranici je potrebno da popunite svoje podatke (ime, prezime, adresu za dostavu, telefon, način plaćanja).

Korak

Tokom ovog procesa, molim vas da NE DIRATE polje “Sponzor (kodni broj)”, jer će poremetiti transakciju.

Korak

Prihvatite uslove plaćanja i platite!

Todor Anovic

Autor

Fitnes savetnik

Ja sam Todor, savetnik i edukator iz oblasti fitnesa i zdravog načina života. Fitnes savetovanjem se bavim 6 godina, pomažem ljudima da izgube kilažu i da vode zdrav život, kako bi bili zadovoljniji sobom. Ukoliko imate nekih pitanja za mene slobodno me kontaktirajte putem emaila todoranovic@aloja-vera.rs.