Forever Living paketi proizvoda

Želeli biste da počnete da koristite Forever Living proizvode ali ne znate gde da krenete? Ne brinite, imamo rešenje za vas! Forever Living paketi nude vam sve što vam je potrebno u zavisnosti od vaših potreba. 

Forever Living paketi sastoje se od grupe nekoliko naših proizvoda, sastavljenih u jedan zgodni paket i po pristupačnim cenama. 

Svaki od naših Forever Living paketa sadrži tačno sve što vam je potrebno za mršavljenje, detoksikaciju ili kao suplement u redovnoj ishrani.

Forever paket vital5

Ostvarite 5-30% popusta na sve proizvode!

Forever Living paketi za mršavljenje i detoksikaciju

Aloe Vera je u celom svetu priznata kao lekovita biljka. Iako je ova lekovita biljka otkrivena još u IV veku pre nove ere, njen pun potencijal nije mogao da dođe do izražaja. Danas nam tehnologija i medicina omogućavaju da koristimo Aloju Veru kako u ishrani, tako i u svakodnevnoj ličnoj higijeni.

forever-ecc-chocolate
4.8/5

ECV i ECC su odlični dodacu za svakodnevnu ishranu kako bi ostali zdravi, jaki i puni energije. Svaki od dva paketa sadrže dva pakovanja Aloe Vera Gel napitka, Forever Lite smese za šejk, i dva seta suplemenata za ishranu. Na poklon dobijate i fit krojački metar kao i šejker za pravljenje Forever Lite smese.

Cena: 21.634,08 Dinara

4.7/5

DX4 je paket koji sadrži apsolutno sve što vam je potrebno da za samo 4 dana uspostavite ravnotežu i redefinisanje tela. Ovaj paket sadrži 4 pakovanja Aloe Vera gela od 330 ml, 1 pakovanje proteina, kao i set šumećih i žvakaćih pilula za osvežavanje vaših fizičkih i mentalnih sposobnosti.

Cena: 20.862,58 Dinara

4/5

Ovi paketi nude dodatke koji se mogu koristiti kao suplementi tokom treninga. U zavisnosti koliko često i naporno trenirate, na rapsolaganju vam je nekiliko tipova ovih paketa. F15 paketi se prodaju u osnovnim (Beginner), srednjim (intermediate) i naprednim (advanced) paketima. Takođe, za svaku verziju paketa možete da birate ukus (vanilu ili čokoladu).

Cena: 24.210,62 Dinara

4.7/5

Paket C9 je program od 9 dana koji je osmišljen da pokrene vaše putovanje ka zdravijem načinu života. To je popularan izbor za one koji žele da resetuju svoje telo i naprave pozitivne promene. Jedna od glavnih prednosti paketa C9 je što pruža jasan i jednostavan putokaz za one koji su novi u svetu velnesa. Paket uključuje vodič koji vas kroz program vodi korak po korak, što ga čini lako razumljivim. Pridruži se mnogima koji su ostvarili super rezultate!

Cena: 18.664,90 Dinara

4.2/5

Forever Vital 5 paketi nude vam sve ono što vam je potrebno kako bi u svoje telo uneli odgovarajuće vitamine i minerale. Pošto često nemamo vremena da pripremamo ili biramo šta jedemo, Vital 5 je savršena zamena za raznovrsnu ishranu. Ovaj paket sadrži 4 komada Aloe Vera Gela kao i po jedno pakovanje Active Pro-b probiotikom, Forever Arctic Sea suplementima, Forever Daily mineralima i pakovanjem ARGI+ supelementima.

Cena: 38.174,39 Dinara

Ostvarite

5-30% popusta

Na Aloja Proizvode

Ostavi popust

Započnite svoje putovanje ka vitkoj liniji uz Forever C9 program

Ukoliko vam je cilj da imate vitku liniju, naši C9 paketi Vam mogu pomoći u ovome. C9 paketi sadrže sve što vam je potrebno da za samo 9 dana pročistite svoje telo od svih toksima nakon čega če te se osećati lakše i biti puni energije. Svaki C9 paket sadrži:

2 komada Forever Aloe Nektara

1 komad Forever Lite Ultra Vanilla (15 porcija)

1 Clean 9 Inner pakovanje suplemenata, gel kapsula i tableta

Šejker

FIT Krojački Metar

Knjižicu sa uputstvom

C9 paketi dolaze u tri različite ukusa:Berry Ultra Vanilla (Bobice i vanila), Berry Ultra Chocolate (Bobice i čokolada) i Peaches Ultra Vanilla (Breskva i vanila).

Aloja prodaja

Forever Living paketi za otpočinjanje online biznisa

Ako ste zainteresovani da postanete Forever poslovni saradnik, Forever Living paketi vam pružaju sve što vam je potrebno da počnete. Na raspolaganju su vam 4 paketa i svaki paket je moguće kupiti samo jednom. Nakon prodaje celokupnog sadržaja, prodavac prelazi na sledeći nivo na skali prodaje.

Na raspolaganju su vam:

Knjižicu sa uputstvom

Start Your Personal Use Pack - Chocolate (Čokolada)

Start Your Personal Use Pack - Vanilla (Vanila)

Touch of Forever

Cena Forever Living paketa proizvoda

Cene Forever paketa i ostalih Forever proizvoda su formulisane na osnovu kvalitete, tehnologijom proizvodnje, sastojcima i ostalim faktorima. Cene su takođe oblikovane da budu prihvatljive za svačiji džep. U našu ponudu su uključeni renomirani proizvodi različitih sastava i militraže.

Forever paket vital5

Kako da poručiš svoje Forever proizvode?

Da biste poručili neke od naših Forever proizvoda, pratite sledeće korake:

Korak

Pronađete na strani sa proizvoda i kliknete na link za poručivanje.

Korak

Bićete preusmereni na novu stranicu za poručivanje gde će Vaš proizvod već biti spreman za porudžbinu.

Korak

Na ovoj stranici je potrebno da popunite svoje podatke (ime, prezime, adresu za dostavu, telefon, način plaćanja).

Korak

Tokom ovog procesa, molim vas da NE DIRATE polje “Sponzor (kodni broj)”, jer će poremetiti transakciju.

Korak

Prihvatite uslove plaćanja i platite!

Todor Anovic

Autor

Fitnes savetnik

Ja sam Todor, savetnik i edukator iz oblasti fitnesa i zdravog načina života. Fitnes savetovanjem se bavim 6 godina, pomažem ljudima da izgube kilažu i da vode zdrav život, kako bi bili zadovoljniji sobom. Ukoliko imate nekih pitanja za mene slobodno me kontaktirajte putem emaila todoranovic@aloja-vera.rs.