tecni-kolagen-forever-marine-collagen

Forever Marine Collagen

4.6/5

Cena: 12.176,80 Dinara

Opis proizvoda Forever Marine Collagen

Forever Marine Collagen je vrhunski dodatak ishrani napravljen da podrži zdravu kožu, kosu i nokte. Ova jedinstvena formula kombinuje riblji kolagen sa drugim esencijalnim vitaminima i mineralima kako bi nahranila vašu košu iznutra i u kombinacije sa odgovarajućim kremama, osigurala maksimalne rezultate.

Niste sigurni šta je kolagen ustvari?

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem organizmu koji je neophodan za održavanje zdrave kože, kose, noktiju. Međutim, kako starimo telo gubi sposobnost da ga samo proizvodi što uzrokuje pojavu bora i finih linija. Iako ovo ne možemo izbeći, možemo ga nadoknati pomoću Forever Marine Collagen-a napravljenog od visoko kvalitetnog ribljeg kolagena.

Dejstva Forever Marine Collagen-a

Sadrži vitamin A, B, C, biotin i cink

Obnavlja tetive, ligamenate i zglobnu hrskavicu

Poslešuje elastičnost kože

Obnavlja elastičnost zgloboda i krvnih sudova

Zadržava vlažnost unutar kože

Prirodan izvor kolagena

Ojačava nokte i kosu

tecni-kolagen-forever-marine-collagen

Sastav proizvoda Forever Marine Collagena

Kolagen koji se dobija od ribe ulovljene u kontrolisanim uslovima. Naučno je dokazano da je riblji kolagen efikasniji u održavanju zdravlja kože i smanjenju znakova starenja u poređenju sa goveđim.

Vitamini i minerali kao što su vitamin C koji predstavlja neophodan vitamin za stvaranje kolagena, cink koji je neophodan za zdravlje noktiju, vitamin A koji pomaže u održavanju zdrave kože, biotin koji pomaže u održavanju zdrave kože i kose i koenzim Q10.

Specifikacije i način upotrebe Forever Marine Collagena

Specifikacije:

  • Forever Marine Collagen sadrži: 30 kesica po 15 ml

    Sastav: Hidrolizovani riblji kolagen, koncentrovani voćni sok, koncentrat ploda acerole u prahu 10:1, zaslađivači (eritol, steviol glikozidi), regulator kiselosti, vitamin C, zgušnjivači (pektin, akacija guma), vitamin A, koncentrat soka šargarepe, suvi ekstrakt godzi bobica, arome (muskatno grožđe, avokado), ekstrakt lista zelenog čaja, cink, emulgatori, konezim Q10, konzervans, suvi ekstrakt ploda crnog bibera, biotin (D biotin).

specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Način upotrebe: Jedna kesica dnevno, a najbolje ujutru na prazan stomak. Za postizanje vidljivih efekata preporučujemo da koristite Forever Marine Collagen najmanje 1-3 meseca.

Napomene: 

  • Proizvod ne sadrži gluten.
  • Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.
  • Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.
  • Čuvati na hladnom suvom mestu van domašaja dece.

Kvalitet je ono što nas izdvaja. Kada je u pitanju nega kože i lepota, ne pristajte na kompromise. Forever Marine Collagen ne samo da pruža izvanredne rezultate, već i donosi osvežavajući ukus bobica koji će vas osvojiti.

Ali to nije sve! Znamo da život može biti užurban i da ste često u pokretu. Zato smo osmislili ove praktične kesice, kako biste mogli da ponesete svoju dozu Forever Marine Collagena gde god da idete. Bez obzira da li ste na putovanju, u teretani ili na poslu, Forever Marine Collagen kesice su tu da vam pruže podršku koju zaslužujete.