Aloe vera stik

Aloe vera stik Aloe ever-shield

4.6/5

Cena: 1.322,95 Dinara

Detalji o proizvodu Aloe ever shield deodorant stick

Aloe ever shield dezodorans u stiku je odlična opcija za one koji traže prirodnu alternativu tradicionalnim hemijskim proizvodima. Za razliku od dezodoransa u spreju, ovaj proizvod od kompanije Forever Living ne sadrži štetne supstance za okolinu.

Osim toga, kao proizvod u stiku, on je trajniji i ekonomičniji od tečnih dezodoransa. Možete ga nositi sa sobom u torbi ili koferu bez brige o curenju ili ispuštanju mirisa.

Aloe vera biljka ima lekovita svojstva, tako da je idealna za ljude sa osjetljivom kožom ili za one koji pate od iritacija ili crvenila ispod pazuha.

Aloe ever shield dezodorans dostupan je u različitim prirodnim mirisima, kao što su lavanda, eukaliptus i citronela, kako bise prilagodi vašim ukusima i preferencijama. Osim toga, pogodno je za sve vrste kože, od suve do masne, i ne ostavlja mrlje na vašoj odjeći.

Dejstva Aloe Vera sticka

Sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju neugodan miris

Hladi i smiruje kožu

Lako se koristi

Brzo se upija i ne ostavlja tragove na odeći ili koži

Proizod na prirodnoj bazi

Pomaže u održavanju svežine tela

Ne sadrži alkohol i soli aluminijuma

Aloe vera stik

Primena Aloe stika

Aloe ever shield je jedan od najboljih proizvoda za održavanje lične higijene. Dezodorans stick od Aloe djeluje na dva načina: prvo, on sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju neugodan miris, a drugo, on hladi i smiruje kožu, što je korisno za one sa osetljivom kožom.

Ovaj proizviod je 100% prirodan, što znači da ne sadrži štetne hemikalije ili parabene. Ovo ga čini sigurnijim za korištenje u odnosu na druge dezodorans stikove. Pored samog sastava, Aloe ever shield deodorant stick je ekološki prihvatljiv proizvod, jer je izrađen od prirodnih sastojaka i ne sadrži štetne supstance za okolinu. On se može koristiti svakodnevno, bez straha od štetnih posledica za vašu kožu.

Specifikacija i način upotrebe Aloe ever shield deodorant stick

Specifikacije:

  • Rok trajanja: 4 godine
  • Pakovanje: 92 grama
  • Sastav: Propilen glikol, voda (Aqua), sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani Aloe VeraGel), Triklosan, limunska kiselina, parfem, Heksil Cinanmal, Benzil Salicilat, Butilfenil metilpropional, Linalol, Geraniol, Citronelol, Benzil Cinamat, Alfa – isometil jonon, Amil cinamal, Eugenol, Limonen, Diazolidinil urea, Kalijum sorbat, Natrium benzoat, Metilparaben.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Aloe vera stick je jednostavan za korištenje, samo ga treba naneti na čistu i suvu kožu. On se brzo upija i ne ostavlja tragove na odeći ili koži. Osim toga, Aloe ever shield deodorant stick je prirodan proizvod.