Aloe vera labelo

Aloe vera labelo Aloe lips with jojoba

4.2/5

Cena: 641,77 Dinara

Opis proizvoda Aloe Lips (Aloe vera labelo)

Aloe vera labelo je idealan proizvod za negu usana. Biljka Aloe Vera je poznata po svojim hidratantnim i hranljivim svojstvima, što je čini idealnom za negu suvih i ispucalih usana. Ova biljka sadrži vitamine i minerale koji pomažu u održavanju zdravlja usana.

Aloe Vera je poznata po svojim lekovitim svojstvima još od antičkog doba. Ova biljka sadrži vitamine A, B, C, E i K, kao i minerale kao što su gvožđe, cink i kalcijum. Svi ovi sastojci su važni za održavanje zdravlja kože, uključujući i usne. 

Aloe lips proizvod sadrži esencijalna ulja koja pomažu pri hidrataciji i regeneraciji usana. Osim toga, ovaj proizvod je prirodan i ne sadrži štetne sastojke koji mogu da iritiraju usne. To ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu, čak i za osobe sa osjetljivom kožom.

Ako želite da vaše usne izgledaju mekano i hidratizovano, probajte lip balm na bazi Aloe Vere. Pakovanje ovog proizvoda je veoma malo tako da ga možete uvek držati sa sobom.

Opšta dejstva Aloe Vera labela

Hidratacija i regeneracija usana

Sadrži vitamine i minerale koji pomažu u održavanju zdravlja usana

100% prirodan proizvod

Pomaže u sprečavanju suvih i ispucalih usana

Pomaže u održavanju mekanih usana

Namenjen za svakodnevnu upotrebu

Pomaže u preventivnoj nezi usana

Pomaže u održavanju zdravog izgleda usana

Pomaže u zaštiti usana od štetnih uticaja spoljašnjeg okruženja (suv vazduh, hladno vreme)

Aloe vera labelo

Primena Aloe Vera labela (Aloe Lips)

Labelo na bazi Aloe Vele je proizvod  za održavanje lične higijene koji se može koristiti tokom cele godine, ali postoje određeni trenuci kada će se pokazati posebno korisnim.

Aloe vera labelo treba koristiti svaki put kada osetite suvoću ili ispucalost usana. Suve i ispucale usne ne samo da izgledaju neestetski, već mogu da budu i veoma bolne. Ovaj proizvod će vam pomoći da se usne hidriraju i regenerišu, što će sprečiti dalje ispucavanje i bol.

Lip balm na bazi Aloe Vele takođe treba koristiti tokom hladnih meseci. Hladno vreme i suv vazduh su glavni uzroci suvih usana, tako da će ovaj proizvod pomoći da se usne zaštite od ovih uticaja. Koristite ga pre izlaska napolje ili kada se vratite kući i osetite da su vam usne suve ili ispucale.

Tokom leta, Aloe vera lips će takođe pomoći da se usne zaštite od sunčevih zrakova. Sunce može da izazove suvoću usana. Koristite ovaj proizvod kao zaštitu pre izlaska na plažu ili boravka napolju tokom leta.

Lip balm na bazi Aloe Vele se takođe može koristiti kao preventivna mera za održavanje zdravlja usana. Koristite ga svaki dan, čak i kada ne osetite suvoću ili ispucalost usana, kako biste sprečili pojavu ovih problema u budućnosti.

Specifikacija Aloe vera labela

Specifikacije:

  • Rok trajanja: 4 godine
  • Pakovanje: 4,25gr
  • Sastav: Ekstrakt Aloe barbadensis (stabilizovani ekstrakt Aloe Vere), ulje jojobe (Buxus chinensis), petrolatum, oktil hidroksistearat, pčelinji vosak, mlečika (Euphorbia Cerifera), miristil miristat, karnauba (Copernica Cerifera), ozokerit, miris, alantoin, propilparaben.
specifikacije aloe vera