Losion posle brijanja

Losion posle brijanja Gentleman’s pride

4.2/5

Cena: 2.741,61 Dinara

Detalji o proizvodu Losion posle brijanja Gentleman’s pride

Forever Living Aloe vera losion posle brijanja je proizvod koji će vašu kožu učiniti glatkom i negovanom. Sadrži 100% čistu Aloe veru koja je poznata po svojim hranjivim i hidratantnim svojstvima. Aloe vera je prirodni antioksidans koji štiti kožu od štetnih uticaja okoline.

Losion posle brijanja od Aloe smiruje i hladi kožu nakon brijanja, smanjuje iritaciju i crvenilo, a takođe pomaže da se smanji rizik od nastanka akni. Aloe vera sadrži vitamine i minerale koji će kožu ostaviti mekom i glatkom.

Gentlmen’s pride losion se neupija u kožu, što znači da neće začepiti pore. Ovo je idealan za muškarce sa problematičnom kožom.

Losion je lako rasporediv i brzo se upija u kožu, ne ostavlja masni osećaj i ne ostavlja tragove. Može se koristiti svakodnevno, nakon svakog brijanja.

Opšta dejstva lasiona posle brijanja od Aloe

Smiruje i hladi kožu nakon brijanja

Smanjuje iritaciju i crvenilo kože

Pomaže u smanjenju rizika od nastanka akni

Štiti kožu od štetnih uticaja okoline

Sadrži vitamine i minerale koji će kožu učiniti mekom i glatkom

Ne upija se u kožu, što znači da neće začepiti pore

Ne ostavlja masni osećaj i ne ostavlja tragove

Losion posle brijanja

Primena Aloe vera losiona posle brijanja

Aloe vera losion posle brijanja je proizvod koji se koristi nakon brijanja da bi se koža učinila glatkom, negovanom i zaštićenom. 

Nakon brijanja, koža je osetljiva i podložna iritaciji. Gentlmen’s pride losion smiruje i hladi kožu, smanjuje iritaciju i crvenilo, a takođe pomaže da se smanji rizik od nastanka akni. Aloe vera sadrži vitamine i minerale koji će kožu ostaviti mekom i glatkom.

Preporučujemo da koristite ovaj proizvod nakon svakog brijanja, što može biti u bilo kom delu dana.

Losion posle brijanja se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za ličnu higijenu. Možete ga koristiti nakon čišćenja lica, a pre nanošenja hidratantne kreme.

Specifikacija i način upotrebe losiona posle brijanja Gentleman’s pride

Specifikacije:

  • Pakovanje: 118 ml
  • Sastav: Aloe Barbadensis Gel (Stabilizovan* Aloe Vera Gel), voda, Metil Glucet-20, Etilheksil Palmitat, Dimetikon, Gliceril Stearat, Akrilamid/ Natrium Akriloildimetiltaurat kopolimer, ekstrakt krastavca, Ekstrakt ruzmarina (Rosmarinus Officinalis), Hidroksiacetofenon, PEG-100 Stearat, Kaprilil glikol, Heksilen glikol, Etilheksaglicerin, Alantoin, askorbinska kiselina, Tokoferil Acetat, Natrijum Hialuronat, 1,2 Heksanediol, C 13-14 Izoparafin, Lauret 7, Limunska kiselina, Glicerin, parfem (miris), Benzil salicilat, Benzil benzoat, Linalol, Geraniol, Koumarin, Hidroksicitronelal, Eugenol, Heksil Cinanmal, Limonen, Fenoksietanol, Kalijum sorbat, Natrium benzoat.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

  1. Očistite lice pre upotrebe losiona posle brijanja.
  2. Nakon brijanja, malu količinu losiona nanosite na lice i vrat.
  3. Lagano utrljajte u kožu kružnim pokretima.
  4. Ostavite da se upije u kožu pre nego što nanesete hidratantnu kremu ili drugi proizvod za negu kože.
  5. Proizvod koristite svaki put kada se brijete.