Aloe vera pasta za zube

Aloe vera pasta za zube Forever bright

3.6/5

Cena: 1.407,40 Dinara

Detalji o proizvodu Aloe pasta za zube

Aloja pasta za zube od kompanije Forver Living postaje sve popularnija zbog svojih svojstava koja poboljšavaju zdravlje usne šupljine. Aloe vera je poznata po svojim antiseptičkim i antiinflamatornim svojstvima, što je od velike koristi za zube i desni.

Forever Bright pasta za zube pomaže u suzbijanju bakterija, što smanjuje rizik od karijesa i paradentoze. Takođe, Aloe vera pasta smirije iziritirane desni.

Aloe vera gel, koji se koristi u pasti za zube, sadrži polisaharide koji pomažu u zadržavanju vlage u usnoj šupljini, što pomaže u održavanju zdrave desni. takođe sadrži antioksidanse koji štite zube od oštećenja.

Pasti za zube na bazi Aloe vera sadrži prirodne sastojke kao što su mentol, eukaliptus i limun, koji pomažu da osveže dah, eliminišući neprijatan miris.

Dejsta Bight Thoot Aloe vera paste za zube

Pomaže u izbeljivanju zuba i održavanju lične higijene.

Uklanja kamenac

Neguje desni i umiruje upale u ustima

Smanjuje šansu za nastanak paradentoze

Čisti zube i osvežava dah

Deluje kao prirodni anitbiotik kod problema sa zubima

Proizvod namenjen i vegeterijancima

Aloe vera pasta za zube

Primena Aloe vera paste za zube

Forever Bright pasta za zube je pogodna i za vegetarijance jer ne sadrži nikakve životinjske sastojke i derivate. Prirodni ukus mente i eukaliptusa osigurava stalno osećanje svježine i čistoće u ustima. 

Osim osnovne namene održavanja higijene, ovaj proizvod može biti i “prva pomoć” u slučaju bola u zubu. Dovoljno je samo istisnuti malu količinu paste iz tube i utrljati je u šupljinu zuba ili masirati desni. Bol će se ublažiti.

Sastav paste je jednostavan – stabilizovani Aloe Vera Gel koji zajedno sa propolisom deluje kao prirodni antibiotik, što će zajedno sa Aloe Verom dovesti do umirivanja.

Specifikacija i način upotrebe Aloe ever shield deodorant stick

Specifikacije:

  • Pakovanje: tuba 130 g.
  • Rok trajanja: 4 godine
  • Sastav: Stabilizovani gel Aloe vere, propolis, sorbitol, hidrirani silicijum-dioksid, glicerin, natrijum lauril-sulfat, natrijum saharin, irska mahovina, miris, natrijum benzoat, kompleks hlorofilin-akar.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Kako koristiti Aloe Vera pastu za zube?

  1. Prvo, isperite usta toplom vodom.
  2. Uklonite kapicu sa paste za zube sa Aloe verom.
  3. Nanesite odgovarajuću količinu paste na četkicu za zube.
  4. Perite zube i desni 2-3 minute, koristeći kružne pokrete.
  5. Isperite usta temeljno vodom nakon pranja.
  6. Za optimalne rezultate, preporučuje se da koristite Aloe vera pastu za zube dva puta dnevno, ujutru i navečer.
  7. Za najbolje rezultate, kombinujte upotrebu paste za zube od Aloe sa redovnim dentalnim pregledima i pravilnom oralnom higijenom.