Sampon za kosu od Aloje

Šampon za kosu od Aloje i Jojobe Aloe-jojoba shampoo

4.5/5

Cena: 3.239,83 Dinara

Detalji o proizvodu Aloe jojoba shampoo

Aloe jojoba shampoo je proizvod od kompanije Forever Living koji će učiniti da vaša kosa izgleda sjajno. Aloe Vera, biljka koja se koristi u ovom proizvodu, poznata je po svojim hidratantnim i hranljivim svojstvima, što je čini idealnom za negu kose. Ova biljka sadrži vitamine i minerale koji pomažu pri održavanju zdravlja kose.

Aloe Vera je poznata po svojim lekovitim svojstvima još od antičkog doba. Ova biljka sadrži vitamine A, B, C, E i K, kao i minerale kao što su gvožđe, cink i kalcijum. Svi ovi sastojci su važni za održavanje zdravlja kože, uključujući i kosu. Sredstva za ličnu higijenu od Aloe dobijaju na popularnosti baš zbog lekovitih svojstva koje sardrži ova biljka.

Aloe Vera šampon za kosu sadrži esencijalna ulja koja pomažu u hidrataciji i regeneraciji kose. Ovaj proizvod je prirodan i ne sadrži štetne sastojke koji mogu da iritiraju kožu glave i izazivaju perutanje. 

Aloe Vera šampon takođe može da se koristi kao preventivna mera za sprečavanje suvoće kose, posebno tokom hladnih dana ili kada ste izloženi suvom vazduhu. Uz pomoć ovog proizvoda vaša kosa će biti mekana i sjajna.

Dejstva Šampona za kosu sa Aloe Verom i Jojobom

Hidratacija suve i oštećene kose

Održavanje zdravog izgleda kose

Zaštita kose od štetnih uticaja spoljašnjeg okruženja

Prirodan proizvod bez štetnih sastojaka

Pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma i smanjuje inflamaciju na koži glave

Sadrži vitamine i minerale potrebne za održavanje zdravlja kose

Pomaže u suzbijanju peruti

Pomaže u održavanju mekoće i sjaja kose

Pomaže u sprečavanju suvoće kose

Sampon za kosu od Aloje

Primena Šampona za kosu od Aloe i Jojobe

Šampon za kosu od Aloe Vera biljke je proizvod koji se može koristiti svakodnevno, bez obzira na tip kose. Kao što smo napomenuli ova biljka je poznata po svojim hidratantnim i hranljivim svojstvima. Upotreba ovog šampona može doneti više benefita vašoj kosi.

Ovaj proizvod će vam pomoći u hidraciji suve i oštećene kose. Suva kosa je čest problem koji može biti uzrokovan različitim faktorima, poput hladnog vremena, suvog vazduha ili čestog pranja kose. 

Aloe jojoba shampoo će vam takođe pomoći u održavanju zdravog izgleda kose. Koristite ovaj proizvod redovno kako biste održali zdrav izgled vaše kose.

Ovaj proizvod je prirodan i ne sadrži štetne sastojke, tako da se može koristiti svakodnevno. On će zaštititi vašu kosu od suvog vazduha, hladnog vremena i sunca, što će sprečiti suv izgled i oštećenje kose. Ukoliko imate perut, Aloe vera šampon vam može pomoći u suzbijanju ovog problema. 

Specifikacija i način upotrebe Aloe jojoba šampona za kosu

Specifikacije:

  • Sastav: Aloe barbadensis Gel (stabilizovan Aloe Vera Gel), voda, natrijum C14-16 olefin sulfonat, voda, lauramid-propil betain, PEG-80 sorbitan laurat, natrijum trideket sulfat, PEG-150 distearat, kokamidopropil hidroksi-sultain, dinatrijum lauro-amfodiacetat, natrijum lauret-13 karboksilat, ulje od jojobe, pantenol, bis-PEG/PPG-20/20 dimetikon, limunska kiselina, natrijum hlorid, fenoksietanol, metilizotiazolinom, askorbinska kiselina, miris.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe:

  1. Pokvasite kosu toplom vodom.
  2. Nanesite malu količinu šampona na dlanove i rasporedite ga ravnomerno po kosi.
  3. Masirajte kosu blagim pokretima, kako biste omogućili da se proizvod ravnomerno rasporedi.
  4. Ostavite šampon na glavi nekoliko minuta.
  5. Isperite kosu toplom vodom dok se potpuno ne očisti.
  6. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak.