Aloe vera tečni sapun

Aloe vera tečni sapun Aloe liquid soap

4/5

Cena: 2.879,53 Dinara

Detalji o proizvodu Aloe Vera tečni sapun (Liquid Soap)

Aloe vera tečni sapun od kompanije Forever Living je jedinstven proizvod koji sadrži 100% prirodne sastojke. Aloe vera biljka se koristi već vekovima u medicini zbog svojih lekovitih svojstava. Tečni sapun sadrži sve korisne sastojke od Aloje, kao što su vitamini, minerale i aminokiseline, što ga čini idealnim za njegu kože.

Dve glavne prednosti Aloe vera tečnog sapuna su njegova hidratantna i hranjiva svojstva. Liquid saop vam može pomoći pri održavanju kože hidratiziranom i zdravom. Aloe vera je bogata vlagom i sadrži vitamine A, C i E, što pomaže u održavanju kože elastičnom i glatkom.

Ukratko, Aloe vera Liquid Soap je proizvod koji je mnogo koristan za kožu. Njegove hidratantne i hranjive osobine pomažu u održavanju kože zdravom i hidratiziranom, dok antioksidativna i anti-bakterijska svojstva pomažu u borbi protiv inflamacije i štite kožu. Ovaj tečni sapun je idealan izbor za one koji traže prirodan i efikasan način za negu kože.

Dejstva Aloe Vera tečnog sapuna

Održava kožu hidriranom i zdravom

Štiti kožu od štetnih UV zraka

Smanjuje upale i uklanja bakterije

Pomaže u ublažavanju suvih i iritiranih područja kože

Pomaže u održavanju kože glatkom

Idealan za sve tipove kože, čak i za osetljivu kožu

100% na prirodnoj bazi

Pogodan za decu i odrasle

Aloe vera tečni sapun

Primena Aloe Vera Liquid Soap proizvoda

Aloe vera tečni sapun je višenamenski i veoma koristan proizvod koji se može koristiti na različite načine kako bi se poboljšalo opšte zdravlje i izgled kože. Glavni način korišćenja ovog sapuna je kao svakodnevni čistač za lice i telo. Nežna, ali efikasna formula Aloe vera tečnog sapuna može ukloniti prljavštinu i nečistoće sa kože bez da joj oduzme prirodna ulja. Ovo ga čini idealnim izborom za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

Još jedan način korišćenja Aloe vera tečnog sapuna je kao tretman za specifične kožne probleme. Na primer, antiupalna i hidratantna svojstva Aloe vere mogu pomoći u umirivanju iritirane kože, smanjiti crvenilo i hidratizirati suvu kožu. Ovo ga može činiti efikasnim tretmanom za probleme kao što su ekcem, psorijaza i rozaceja.

Pored koristi za kožu, Aloe vera tečni sapun se takođe može koristiti kao čistač i nega za kosu. Hidratantna svojstva Aloe vere mogu pomoći u hidrataciji i hranjenju kose, dok nežna formula može ukloniti prljavštinu i nečistoće bez da oduzme kosi prirodna ulja. 

Aloe vera tečni sapun se takođe može koristiti kao skidač šminke. Negova formula može efikasno ukloniti šminku, prljavštinu i nečistoće bez izazivanja iritacije ili suvoće.

Specifikacija i način upotrebe Aloe Liquid Soap

Specifikacije:

  • Pakovanje: 473ml
  • Sastav: Aloe Barbadensis Leaf Juice (stabilized Aloe Vera Gel), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Water, Disodium 2-Sulfolaurate, Decyl Glucoside, Glycol Stearate, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Kako bi postigli maksimalne rezultate prilikom korišćenja Aloe vera tečnog sapuna, preporučujemo sledeće: okrenite bočicu u smeru oznake i stavite malu količinu sapuna na mokre ruke. Zatim, pažljivo i temeljno protrljajte ruke dok se ne stvori bogata pena. Ova pena će ukloniti nečistoće i prljavštinu sa vaše kože, ostavljajući je čistom i osveženom.

Nakon toga, dobro isperite sapun toplom vodom i osušite peškirom. Ovaj jednostavan proces će pomoći u održavanju zdrave i hidrirane kože.