Aloe first sprej

Aloe First - sprej za rane, opekotine i ubode

5/5

Cena: 3.644,79 Dinara

Opis proizvoda Aloe First

Aloe First je osvežavajući sprej sa širokim spektrom primene. Sadrži aloe veru, propolis i kombinaciju odabrenih biljaka koje hlade, neguju i umiruju vašu kožu. Čini savršen izbor nakon dana provedenog na suncu, posle ujeda insekata ili dugog boravka na suvom vazduhu.

Ovaj proizvod je savršen izbor za negu kože, kose i teme glave. Ukratko, Aloe First sprej predstavlja kućnu i putnu apoteku u jednoj bočici. 

Benefiti Aloe First spreja

Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela aloe vere na koži

Deluje umirujuće na manju iritaciju kože

Štiti kosu od štetnog uticaja zagađivača i hlora

Deluje umirujuće na kožu nakon depilacije voskom

Aloe first sprej

Aloe First - Idealan sprej za telo i lice

Aloe First možete primenjivati na koži koja zahteva umirivanje ili osveženje nakon iritacija, ili za stvaranje osećaja svilene i nežne kože. Prikladan je za upotrebu na licu i telu, a zbog svoje praktične forme u obliku spreja, idealan je za bolnu kožu nakon preteranog izlaganja suncu ili ujeda insekata.

Takođe je fantastičan za teme glave gde kreme mogu biti lepljive i stvarati neprijatan osećaj. Aloe First je dermatološki testiran i ocenjen ocenom ODLIČAN od strane Dermatest-a.

Sastav proizvoda

Pored aloe vere i propolisa koji su poznati kondicioneri za kožu i kosu, Aloe First sadrži i biljne ekstrakte poput nevena, kamilice, borage i đumbira. Hajdučka trava doprinosi svojim umirujućim i osvežavajućim svojstvima, a zajedno sa žalfijom pomaže u sprečavanju pojave peruti.

Alantoin je još jedna umirujuća i kondicionirajuća supstanca, a tu je timijan koji štiti vašu kožu od oštećenja uzrokovanih oksidativnim stresom.

Specifikacije i način upotrebe Aloe First spreja

Specifikacije:

  • Pakovanje: 473 ml
  • Sastav: Aloe Barbadensis Gel (stabilizovan Aloe Vera Gel), voda, alantoin, glicerin, tokoferol (prirodni E vitamin), pčelinji propolis, ekstrakt nevena (Calendula officinalis), ekstrakt hajdučke trave (Achillea Millefolium), ekstrakt majčine dušice (Thymus vulgaris), ekstrakt kamilice (Anthemis Nobilis), ekstrakt maslačka (Taraxacum Officinale), ekstrakt eukaliptusa, ekstrakt gospodinove krunice (Passiflora Edulis), ekstrakt žalfije (Salvia Officinalis), ekstrakt đumbira (Zingiber Officinale), ekstrakt boražina – volovskog jezika (Borago Officinalis), ekstrakt sandalovine (Santalum Album), polisorbat 20, natrijum citrat, diazolidinil urea, metilparaben.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Način upotrebe: Nanesite obilno na kožu po potrebi

Napomene: 

  • Proizvod je namenjen za spoljašnju upotrebu
  • Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju bilo koje bolesti
  • Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece 
Ana Marijanovic

Autor

Nutricionista

Ja sam Ana, sertifikovani nutricionista sa više od 10 godina iskustva u oblasti zdravlja i velnesa. Radila sam sa širokim spektrom klijenata pomažući im da se osećaju bolje, budu efikasniji i zadovoljniji sobom. Ako imate nekih pitanja za mene kontaktirajte me na email anamarijanovic@aloja-vera.rs.