aloe sunscreen krema za sunčanje

Krema za sunčanje Aloe Sunscreen

5/5

Cena: 3.183,39 Dinara

Opis proizvoda Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen je bogata i baršunasta krema za sunčanje koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ova krema pruža vrhunsku zaštitu od UV zračenja. Pored toga, izuzetna otpornost na vodu vam garantuje da ćete ostati zaštićeni i nakon plivanja. Aloe vera krema za sunčanje je jedan od najtraženijih proizvod za negu kože. Pored vrhunske zaštite od sunca Aloe sunscreen vam dodatno hidrira i neguje kožu.

Benefiti Aloe Vera kreme za sunčanje

Vlaži kožu za dugotrajno očuvanje boje

Siguran i dovoljno nežan za decu

Doprinosi očuvanju nežne, glatke i meke kože

aloe sunscreen krema za sunčanje

Da li je Aloe Sunscreen pravi izbor za vas?

Svako od nas ima jedinstven tip kože i različitu osetljivost na sunčeve zrake, ali svi zaslužujemo najbolju zaštitu od sunca. Nezavisno od karakteristika vaše kože, Aloe Sunscreen krema za sunčanje sa SPF 30 pruža maksimalnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Upoznajte vašeg novog, pouzdanog saveznika na plaži!

Aloe Sunscreen je dermatološki testiran i ocenjen ocenom ODLIČAN od strane Dermatest-a.

Sastav proizvoda

Izlaganje kože visokim temperaturama može dovesti do dehidratacije. Dehidrirana koža je manje elastična što doprinosi bržem starenju.

Sa Aloe Sunscreen kremom za sunčanje ne dobijate samo zaštitu od sunca, već i dubinsku hidrataciju zahvaljujući aloe veri i moćnim antioksidansima – vitaminima C i E. Na sve to ova krema ima nežnu cvetnu aromu sa primesama kokosa.

Specifikacije i način upotrebe Aloe Sunscreen kreme za sunčanje

Specifikacije:

Pakovanje: 118 ml
Sastav: Homosalate, octisalate, avobenzone, ensulizole, octocrylene, gel Aloe barbadensis (stabilizovani gel Aloe vere), voda, dimetikon, polisorbat 80, C12-15 alkil-benzoat, hidroksietil-aktilat/natrijum akriloildimetiltaurat kopolimer, skvalan, gliceril stearat, cetilni alkohol, glicerin, polisorbat 60, VP/eikozen kopolimer, PEG-100 stearat, diazolidinil-urea, metilparaben, propilparaben, ksantan-guma, miris, tokoferil acetat.

specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Način upotrebe: Naneti obilno na sva područja (lice, ruke, telo) izložena Suncu 15-30 minuta pre izlaganja suncu, sunčanja. Ponoviti postupak kada se koža osuši ili u roku od 40 minuta nakon kontakta sa vodom.

Napomene:

  • Proizvod je namenjen za spoljašnju upotrebu
  • Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju bilo koje bolesti
  • Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece
Ana Marijanovic

Autor

Nutricionista

Ja sam Ana, sertifikovani nutricionista sa više od 10 godina iskustva u oblasti zdravlja i velnesa. Radila sam sa širokim spektrom klijenata pomažući im da se osećaju bolje, budu efikasniji i zadovoljniji sobom. Ako imate nekih pitanja za mene kontaktirajte me na email anamarijanovic@aloja-vera.rs.