Aloe vera gelly

Aloe Vera Gelly - zelena krema za iritacije na koži

4.7/5

Cena: 2.740,28 Dinara

Opis proizvoda Aloe Vera Gelly

Imate problema sa suvom kožom, opekotinama od sunca ili svrabom od ujeda insekata? Aloe Vera Gelly pruža umirujući, hranljivi i hidratantni efekat i idealan je za negu kože svih tipova. Zbog svoje široke primene, izvanredan je dodatak svakom kupatilskom ormariću i pre ili kasnije poželećete da isprobate ovaj proizvod za negu kože.

Benefiti Aloe Vera Gelly

Brzo umiruje kožu

Ne ostavlja tragove na odeći

Idealno sredstvo u priboru za prvu pomoć

Aloe vera gelly

Aloe Vera Gelly - Neophodan proizvod u svakom domu, ali i na putovanjima

Ova zelena krema idealna je nakon brijanja ili epilacije, kao baza za šminku, za tretiranje suve, perutave kože, nakon izlaganja suncu, ili kod svraba uzrokovanog ujedima insekata. Budući da ne sadrži masnoće, Aloe Vera Gelly se može koristiti čak i kao krema za oči. Ukratko, Aloe Vera Gelly je univerzalan proizvod neophodan u svakom domu, ali i na putovanjima.

Aloe Vera Gelly je dermatološki testiran i ocenjen ocenom ODLIČAN od strane Dermatest-a.

Sastav proizvoda

Aloe Vera Gelly je esencija biljke aloe vere, pakovana u tubu. Naš najfiniji gel od aloe vere brzo prodire u kožu, pružajući umirujuće, hidratantne i kondicionirajuće efekte i može se koristiti na celom telu.

Pored toga Aloe Vera Gelly je obogaćen sastojcima koji dodatno pojačavaju blagotvorne efekte aloe vere. Sadrži hidratantni glicerin, umirujući alantoin i antioksidanse vitamine C i E, za dodatnu zaštitu kože. Ovaj proizvod ne sadrži veštačke mirise.

Specifikacije i način upotrebe Aloe Vera Gelly zelene kreme

Specifikacije:

  • Pakovanje: 118 ml
  • Sastav: Stabilizovani gel Aloe Vere, voda, glicerin, trietanolamin, carbomer, tokoferol (prirodni vitamin E), alantoin, askorbinska kiselina (vitamin C), dijazolidinil urea, dinatrijum EDTA, metilparaben.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Način upotrebe: Nanesite obilno na čistu kožu. Ponovite postupak nekoliko puuta u toku dana..

Napomene: 

  • Proizvod je namenjen za spoljašnju upotrebu
  • Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju bilo koje bolesti
  • Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece 
Ana Marijanovic

Autor

Nutricionista

Ja sam Ana, sertifikovani nutricionista sa više od 10 godina iskustva u oblasti zdravlja i velnesa. Radila sam sa širokim spektrom klijenata pomažući im da se osećaju bolje, budu efikasniji i zadovoljniji sobom. Ako imate nekih pitanja za mene kontaktirajte me na email anamarijanovic@aloja-vera.rs.