Aloe propolis krema

Aloe propolis krema

4.2/5

Cena: 3.646,57 Dinara

Upoznaj kremu za savršenu kožu - Aloe Propolis Creme

Forever Propolis Creme je izuzetno kvalitetan proizvod koji se koristi za negu kože lica i tela

Glavni sastojci u ovom proizvodu su aloe vera i propolis. Billjka aloe vera je poznata po svojim hidratantnim i obnavljajućim svojstvima, što pomaže u ublažavanju iritacije i suvoće kože. Propolis, sa druge strane, ima antibakterijska i antiinflamatorna svojstva, što pomaže u smanjenju upala i izglađivanju teksture kože.

Prednosti Forever Propolis kreme:

Poboljšava izgled i zdravlje kože:

Hidratantna:

Zaceljujuća:

Anti-upalna:

Antibakterijska:

Lako se nanosi i brzo upija:

Može se koristiti za negu lica i tela:

Aloe propolis krema

Primena Aloe propolis kreme

Kao što je već navedeno, ovaj proizvod sadrži aloe veru i propolis, koji su poznati po svojim hidratantnim i zacjeljujućim svojstvima. To znači da je pogodan za svaku osobu sa osetljivom i lako razdražljivom kožom. Biljka aloe vera je jedna od najkvalitetnijih biljaka sa hidrirajućim svojstvom.

To znači da krema pomaže u zadržavanju vlage u koži, što pomaže pri tome da koža bude glatka i zdravija..Aloe vera takođe ima hranljiva svojstva, što pomaže u brzom oporavku kože od iritacije, opekotina i drugih povreda. Propolis je poznat po svojim antiinflamatornim svojstvima.

Ovo znači da krema pomaže u smanjenju upale u koži, što je koristan za one sa problematičnom kožom. Propolis također ima antibakterijska svojstva, što pomaže u smanjenju bakterija na koži i smanjenju rizika od infekcija. Ovaj proizvod se lako nanosi i brzo upija u kožu, što omogućava da se brzo vidi rezultat. Ovaj proizvod se može koristiti za negu lica i tela, što pruža više mogućnosti za korištenje proizvoda i pruža više koristi za vašu kožu.

Specifikacija i način upotrebe Aloe propolis kreme

Specifikacije:

 
  • Pakovanje: 113 grama
  • Sastav: Aloe Barbadensis Gel (Stabilizovan* Aloe Vera Gel), Gliceril stearat, Propilen glikol, Cetil alkohol, PEG-100 Stearat, Lanolin, Sorbitol, Etilheksil palmitat, Etilheksil stearat, Dietiheksil Adipat, Alantoin, Pčelinji propolis, Lanolin alkohol, Dimetikon, Tokoferol (vitamin E prirodni), Beta karoten (Provitamin A), Ekstrakt kamilice, ulje kukurua, Trietanolamin, Askorbinska kiselina, Dinatrijum EDTA, Diazolidinil urea, Metilparaben, Propilparaben, miris.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Aloe propolis krema može se koristiti kako na telu tako i na licu. Naneti po potrebi i utrljati kremu dok ne upije u kožu.