biljni-protein-forever-plant-protein

Biljni protein Forever plant

4.1/5

Cena: 8.303,64 Dinara

Detalji o Forever plant proteinu

Forever Plant Protein je jedinstveni proizvod koji pruža sve neophodne hranljive sastojke za vaše telo. Ovaj biljni proteinski prah se pravi od kombinacije nekoliko vrsta biljaka, uključujući soju, grašak i pšenicu, što ga čini idealnim za vegetarijance i vegane. Ovaj suplement za mršavljenj sadrži visok nivo proteina, što je neophodno za održavanje mišićne mase i oporavak posle vežbanja. Osim toga, sadrži i druge hranljive sastojke koji su važni za zdravlje, kao što su esencijalne aminokiseline, vitamini i minerali.

Jedna porcija forever planta sadrži 17 grama proteina, što je idealna količina za održavanje i povećanje mišićne mase. Takođe, ovaj protein je bez glutena, što ga čini pogodnim za one koji su na njega osetljivi.

Forever Plant Protein je jednostavan za korišćenje. Možete ga jednostavno dodati u smoothie, jogurt ili mleko, ili ga koristiti kao zamenski obrok. Takođe je veoma ukusan i dostupan u nekoliko različitih varijacija, tako da svako može pronaći aromu koja će mu se dopasti. Ukoliko mislite da ne unosite dovoljno proteina, preporučujemo vam da probate protensku čokoladicu Fast Break.

Ne samo da će ovaj biljni proteinski napitak pomoći u održavanju i povećanju mišićne mase, već će vam takođe pomoći u postizanju vaših fitness ciljeva. Uz redovno vežbanje i pravilnu ishranu, Forever Plant Protein će vam pomoći da izgledate i osetite se bolje nego ikada pre.

Ne oklijevajte više i počnite svoj put ka zdravlju i fitnessu danas sa Forever Plant Proteinom. Pored toga što će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, ovaj proizvod je i veganski i bez glutena. Ne oklijevajte i počnite vežbati i uzimati Forever Plant Protein odmah. Ovaj suplement možete koristiti samostalno ili u komabinaciji sa ostalim preparatima za mršavljenje.

Benefiti Forever Plant Proteina

17g proteina po porciji

Podstiče osećaj sitosti

Dopriosi rastu i održavanju mišićne mase

Dobrinosi zdravlju koštanog sistema

Napravljen od 100% biljnog proteina

biljni-protein-forever-plant-protein

Kako ubaciti Forever Plant protein u svakodnevnu ishranu?

Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da ovaj suplement koristite svakog dana:

  • Dodajte ga u svoj omiljeni smoothie. Samo dodajte jednu kašiku Forever Plant Proteina u vaš smoothie i time ćete povećati nivo proteina u vašem obroku. Idealno je za ranu ujutru ili kao zamenski obrok u toku dana.
  • Koristite ga kao zamensku bazu za sosove. Umesto korišćenja brašna ili mleka kao baze za sos, koristite Forever Plant Protein.
  • Dodajte ga u palačinke ili kolače. Umesto korišćenja jaja i mleka, koristite Forever Plant Protein kao zamenu.
  • Koristite ga kao zamensku bazu za kremaste supe. Umesto korišćenja krem sosa kao baze za supu, koristite Forever Plant Protein. Ovo će povećati nivo proteina u vašem obroku.
  • Dodajte ga u jogurt ili mleko. Samo dodajte jednu kašiku Forever Plant Proteina u vaš jogurt ili mleko i time ćete povećati nivo proteina u vašem obroku. Idealno je za ranu ujutru ili kao zamenski obrok u toku dana.
  • Koristite ga kao zamensku bazu za preliv za salate. Umesto korišćenja majoneze ili jogurta kao baze za preliv, koristite Forever Plant Protein. Ovo će povećati nivo proteina u vašem obroku, a takođe će dati salati ukusan ukus.

Specifikacija i način upotrebe Forever plant proteina

Specifikacije:

  • 17 grama proteina po porciji
  • podržava sitost, mišićnu masu i zdrave kosti sa veganskom formulom koja ne sadrži mlečne proizvode i soju.
  • Njegov ukusni, prirodni ukus vanile potiče od biljaka i ima glatku teksturu bez peska, za razliku od mnogih biljnih proteina. (Bez glutena i soje, pogodno za vegane i vegetarijance)
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Forever Plant Protein je proizvod koji se preporučuje kao dopuna ishrani. Preporučena dnevna doza je jedna kašika praha (17g), i treba ga koristiti u kombinaciji sa redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom da bi se uz njega ostvarili optimalni rezultati. Ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka proizvoda, preporučujemo da ga ne koristite. Ovaj proizvod nije namenjen za lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti. Konzumiranje preporučene doze ne garantuje postizanje željenih rezultata. Imajte na umu da je svaki organizam drugačiji i reaguje na različite načine.