Protein od cokoalde forever

Proteinski šejk od čokolade Forever lite ultra

4.7/5

Cena: 4.011,08 Dinara

Detalji o proizvodu Forever Lite Ultra Protein čokolada

Forever Lite Ultra Protein je suplement koji će vam omogućiti da unapredite zdravlje svog tela i postignete svoje fitnes ciljeve. Ovaj suplement je napravljen od najkvalitetnijih biljnih proteina, što ga čini pogodnim za svakog korisnika. Bez obzira da li ste alergični na neke sastojke, vegetarijanac ste ili vegan, Forever Lite Ultra protein će odgovoriti na sve vaše potrebe.

Jedna od glavnih prednosti ovog suplementa je što sadrži soju, rižu i konoplju, što ga čini bogatim izvorom esencijalnih aminokiselina koje su neophodne za izgradnju mišića. Ovaj suplement je takođe bez glutena i bez laktoze, što ga čini pogodnim za one koji imaju alergije ili intolerancije i na ovu vrstu hrane.

Forever Lite protein je dostupan u različitim ukusima, kao što su vanila i čokolada, što vam omogućava da uživate u svom suplementu i da ga lakše koristite. Ovaj suplement se može koristiti kako bi se povećala masa mišića, kao i kako bi se obezbedila dodatna energija tokom treninga.

Druga velika prednost ovog suplementa je što je idealan za sve one koji žele da unaprede svoje telo, bilo da žele da povećaju masu mišića ili da izgube kilograme. Ovaj suplement će vam pomoći da postignete svoje ciljeve brže i efikasnije, bez obzira na to koje ciljeve zapravo imate.

Ukratko, Forever Lite Ultra Protein je suplement koji će vam pomoći da izgradite mišiće, da obezbedite dodatnu energiju tokom treninga, pogodan za sve, bez glutena i laktoze, u različitim ukusima, idealan za sve one koji žele da unaprede svoje telo. Ovaj suplement možete koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za mršavljenje.

Dejstva Forever Lite Ultra Proteina

Prirodan ukus

Protein dobijem iz biljaka

Obezbeđuje 100% dnevnih potreba za 18 osnovnih vitamina i minerala

Lak za stomak

Sadrži Aminotein, patentiran sistem enzima

17g proteina po porciji

Protein od cokoalde forever

Primena Forever lite ultra proteina

Kada koristite Forever Lite Ultra Protein kao suplement, važno je da ga uvrstite u vašu svakodnevnu ishranu na odgovarajući način.

Preporučuje se da se suplement koristi u kombinaciji sa treningom i zdravom ishranom. To znači da bi trebalo da ga koristite kao dodatak vašoj uobičajenoj ishrani, a ne kao zamenu za obroke.

Preporučena doza je naznačena na pakovanju, a idealno je pripremiti ga mešajući ga sa vodom , drugim tečnostima po vašem izboru ili u okviru nekog zdravog recepta. Najbolje vreme za uzimanje suplementa je pre ili posle treninga, ali ukoliko ste na početku svoje fitnes avanture dovoljno je protein uneti bilo kada u toku dana.

Specifikacija i način upotrebe Forever Lite Ultra Proteina

Specifikacije:

  • Sastojci: Izolat sojinih proteina, prirodna aroma čokolade, kakao prah, fruktoza, dikalcijum fosfat, fruktooligosaharidi, guar guma, Aminogen®†† (patentirana mešavina proteaze), ulje šafranike, sojin lecitin, sukraloza, askorbinska kiselina, d-alfa-diskood-acetat fosfat, biotin, niacinamid, beta karoten, vitamin A palmitat, cink oksid, d-kalcijum pantotenat, kalijum jodid, holekalciferol, piridoksin hidrohlorid, pivski kvasac, tiamin hidrohlorid, riboflavin sespiron, fospirana, hlorid fosfala.
  • Sadrži: soju
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe:

Preporučena doza su 2 ravne merice proteinskog praha dnevno. Predlažemo da protein mešate sa vodom ili mlekom.