l-arginin argi+

L-arginin ARGI Plus

5/5

Cena: 10.114,29 Dinara

Opis proizvoda ARGI+

ARGI+ dijetetski suplement je namenjen svima koji vode ili žele da vode zdrav i aktivan način života. Glavni sastojak ovog dodatka ishrani je aminokiselina L-arginin. Pored toga, ARGI+ sadrži i različite vitamine koji u kombinaciji sa L-argininom doprinose povećanju energije, jačanju imuniteta, boljoj cirkulaciji i normalnom radu mišića.

Benefiti L-arginina ARGI+

Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

Utiče na povećanje energije i jačanje imuniteta

Podstiče bolju cirkulaciju

Pomaže u održavanju normalnog rada mišića

l-arginin argi+

ARGI+ - Za savršen početak dana

Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, ARGI+ će vam pružiti neophodnu dozu energije za savršen početak dana u jednoj kesici. Zahvaljući unapred pripremljenim dozama, ovaj dodadak ishrani možete poneti sa sobom gde god da idete. Umutite praškastu smešu sa svojim omiljenim osvežavajućim napitkom i uživajte u ostatku dana puni elana.

Sastav proizvoda

Vežbanje samo po sebi doprinosi povećanju energije, međutim ponekad nam je potrebna dodatna podrška. ARGI+ sadrži vitamine B6 i B12 koji utiču na smanjenje umora i isrpljenosti sa jedne i povećanju energije sa druge strane.

Pored L-arginina, ARGI+ takođe sadrži i vitamin C, dve neophodne komponente za normalno formiranje kolagena što je važno za normalno funkcionisanje krvnih sudova. Pored toga sadrži i folnu kiselinu koja doprinosi normalnom formiranju krvi.

Dobra cirkulacija je važna za naše zdravlje jer se putem krvotoka prenose kiseonik, hranljive materije, hormoni i neurotransmiteri do svih delova našeg tela. Pored toga krv je takođa važan deo našeg odbrambenog sistema. Zahvaljujući vitaminima C, D, B6, B12 i folnoj kiselini, ARGI+ dodatno potpomaže normalnoj funkciji imuniteta.

Aminokiseline su osnovni gradivni elementi proteina. Proteini su neophodni našim mišićima kako bi pravilno radili. ARGI+ sadrži i vitamin B6, koji podržava normalan metabolizam proteina i glikogena i vitamin D koji pomaže očuvanju normalne funkcije mišića.

Specifikacije i način upotrebe L-arginina ARGI+

Specifikacije:

Pakovanje: 30 kesica po 10g

Sastav: L-arginin, Forever® voćna mešavina, kiselina: limunska kiselina, maltodekstrin, saharoza,dekstroza, aroma, regulator kiselosti: monokalijum-fosfat, L-askorbinska kiselina, D-riboza, zaslađivači: ksilitol, manitol i sukraloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid, piridoksin-hondrohlorid, pteroilmonoglutaminska kiselina, menahinon, holekalciferol, cijanokobalamin.

specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe

Način upotrebe: Razmutiti jednu kesicu u 240ml vode ili drugog pića.

Napomene:

  • Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.
  • Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
  • Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe preosetljive na njegove sastojke.
  • Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece
Ana Marijanovic

Autor

Nutricionista

Ja sam Ana, sertifikovani nutricionista sa više od 10 godina iskustva u oblasti zdravlja i velnesa. Radila sam sa širokim spektrom klijenata pomažući im da se osećaju bolje, budu efikasniji i zadovoljniji sobom. Ako imate nekih pitanja za mene kontaktirajte me na email anamarijanovic@aloja-vera.rs.