Regenerator za kosu od Aloje

Regenerator za kosu Aloe jojoba conditioner

4.2/5

Cena: 3.463,60 Dinara

Detalji o proizvodu Regenerator za kosu od Aloe

Prirodni balzam za kosu na bazi Aloe Vele od kompanije Forever Living, idealan je za svakog ko želi da obnovi i ojača svoju kosu. Aloe Vera je poznata po svojim hidratantnim i hranjivim svojstvima, što čini ovaj regenerator idealnim za suvu i oštećenu kosu.

Sastav Aloe vera balzama sadrži vitamine i minerale koji pospešuju prirodan rast kose, kao i aminokiseline koje pomažu u održavanju kose mekom i sjajnom.

Aloe jojoba conditioner se lako nanosi i brzo se upija u kosu, davajući joj dodatnu hidrataciju. Rezultat koji možete očekivati je glatka i sjajna kosa. Ovaj balzam preporučujemo da se koristi u kombinaciji sa Aloe vera šamponom za kosu kako bi dostigli maksimalan efekat.

Nema parabena, sulfata i drugih štetnih sastojaka, što ga čini idealnim za svakog ko želi da koristi prirodne proizvode za negu kose.

Pozitivna dejstva sastojaka Aloe jojoba conditioner

Vrši hidrataciju i pospešuje snagu suve i oštećene kose

Sadrži vitamine, minerale i aminokiseline potrebne za zdrav rast kose

Omogućava glatku i sjajnu kosu

Pomaže u održavanju kose mekom i sjajnom

Bez parabena, sulfata i drugih štetnih sastojaka

Idealan za svakoga ko želi da koristi prirodne proizvode za negu kose

Pomaže u obnavljanju kose od korena do vrhova

Regenerator za kosu od Aloje

Primena Aloe Vera regeneratora za kosu

Kada je reč o nezi kose, regenerator na bazi Aloe Vele je idealan za svakoga ko želi da obnovi i ojača svoju kosu. Ovaj prirodni balzam je posebno koristan za suvu i oštećenu kosu, jer Aloe Vera ima hidratantna i hranjiva svojstva koja su neophodna za obnovu kose. Zbog svojih svojstva Aloe vera ima najkvalitetnija sredstva za održavanje lične higijene.

Aloe Vera balzam za kosu se nanosi nakon šampona, kako bi se kosa u potpunosti očistila. Kada se nanese na mokru kosu, regenerator se lako raspoređuje i brzo se upija u kosu.

Ako imate suvu i krhku kosu, Aloe jojoba conditioner je odličan izbor za vas, jer će vam pomoći da obnovite sjaj vaše kose.

Ukoliko imate ste farbanu kosu, regenerator za kosu na bazi Aloje je idealan za vas, jer će vam pomoći da obnovite snagu vaše kose nakon tretmana.

Specifikacija i način upotrebe Aloe vera regeneratora za kosu

Specifikacije:

  • Pakovanje: boca 296ml
  • Sastav: Aloe barbadensis Gel (stabilizovan Aloe Vera Gel), voda, Macadamia Integriofolija ulje semena, cetil alkohol, dihidrokspropil PEG-5, linoleammonioum hlorid, gliceril stearat, glicerin, quaternium-80, stearalkonium hlorid, dimetikon, guar hidroksipropiltrimonium hlorid, simmondsia chinesis (jojoba) ulje semena, hidrolizovani pšenični proteini, pantetnol, fenoksietanol, metilparaben, propilparaben, limunska kiselina, miris.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe:

  1. Prvo operite kosu šamponom 
  2. Nakon toga dobro isperite kosu
  3. Nanesite balzam na vlažnu kosu, počevši od korena i rasporedite ga ravnomerno do krajeva
  4. Ostavite balzam da deluje 3-5 minuta
  5. Isperite kosu dobro toplom vodom