proteinska-cokoladica-forever-fast-break

Proteinska čokoladica Forever fast break

4.2/5

Cena: 681,43 Dinara

Detalji o proizvodu Forever Fastbreak energetska čokoladica

Forever Fastbreak energetska čokoladica može biti savršena užina za svakoga ko traži brzi energetski bust. Bez obzira da li se bavite sportom, puno vremena provodite na poslu ili jednostavno želite malo više energije da pregurate dan, ovaj slatkiš je pun hranjivih sastojaka i energije koja vam je potrebna da nastavite dalje.

Forever Fastbreak je idealan za one koji žele održati visok nivo energije tokom dana. Pomaže u održavanju koncentracije, poboljšava radnu sposobnost i pomaže u održavanju dobrog raspoloženja.

Benefiti Forever Fastbreak čokoladice

Napravljen od prirodnih sastojaka

Sadrži voće i orašaste plodove

Bez glutena

Pomaže u održavanju energije

Pomaže u održavanju visokog nivoa koncentracije

Proizod na prirodnoj bazi

proteinska-cokoladica-forever-fast-break

Primena Forever Fastbreak čokoladice

Čokoladica je napravljena od sastojaka koji su dobro poznati po svojim hranjivim vrijednostima. Sadrži visok nivo proteina, što ga čini idealnim za sportiste i one koji se bave fizičkom aktivnošću jer su proteini neophodni za izgradnju mišića i oporavak nakon treninga.

S obzirom na sve na navedeno, Forever Fastbreak energetska čokoladica je odlična opcija za svakoga ko traži brzi i zdrav izvor energije. Pored toga što je napravljena od prirodnih sastojaka, ona ne sadrži gluten, što ga čini idealnim za one koji su na gluten-free režimu ishrane. 

Ukoliko ste u žurbi, čokoladica može poslužiti kao užina koja podiže energiju na prirodan način. Možete je držati u torbi i uvek imati uz sebe kao zdrav i brz obrok.

Ukoliko ne unosite dovoljno proteina na dnevnom nivou preporučujemo vam da dodate u vašu ishranu biljni protein Forever plant ili proteinske šejkove po vašem ukusu.

Ako ste u potrazi za zdravom i brzom alternativom za kafu ili slatkiše, Forever Fastbreak energetska čokoladica je pravi izbor za vas. Iskoristite ovu priliku i poručite svoj danas!

Poručite svoj Forever Fastbreak slatkiš i primetite razliku u svom danu. 

Specifikacija i način upotrebe Forever Fastbreak čokoladice

Specifikacije:

  • Težina: 56 g
  • Sastav: vitamini i minerali: kalcijum citrat, magnezijum oksid, dikalci fosfat, askorbinska kiselina, cink glukonat, helat aminokiseline gvožđa, dl-alfa-tokoferil acetat, niacinamid, beta-karoten, vitamin A palmitat, bakar glukonat, kalcijum d-pantotenat, biotin, mangan citrat, piridoksin-ribofina-hlorid , kalijum jodid, natrijum selenit, folna kiselina, cijanokobalamin, hrom hlorid, natrijum molibdat.  Puter od kikirikija (kikiriki), fruktoza, arapska guma, kikiriki, biljni glicerin, brašno od kikirikija, ulje od kikirikija, prirodna aroma, morska so. Sadrži: kikiriki, mleko i soju.
  • Proizvedeno u fabrici koja takođe prerađuje jaja, orašaste plodove i proizvode od pšenice.
specifikacije aloe vera
Način upotrebe

Način upotrebe:

Ne preporučuje se zamena više od 2 obroka ovom energetskom čokoladicom. Ovaj proizvod možete koristiti u komabinaciji sa ostalim preparatima za mršavljenje.